#tuumeillepelaa

Pirkkala Spartans etsii jenkkifutiksesta kiinnostuneita miehiä kokeilemaan lajia. 


Mukaan voi tulla 16-vuotiaat ja sitä vanhemmat uteliaat, harrastusta etsivät tai jenkkifutiksen huipulle tähtäävät miehet. Harrastuksen aloittamiseen ei ole yläikärajaa, eikä painorajoituksia, eikä aiempaa laji- tai urheilutaustaa vaadita.

Tervetuloa kokeilemaan jenkkifutista Spartansin avoimiin harjoituksiin 18.9. alkaen!


Harjoituksissa opit jenkkifutiksen perusteet ja pääset kokeilemaan eri pelipaikoilla pelaamista Spartansin valmentajien ja kokeneempien pelaajien johdolla. Lajin ennakkotuntemusta ei siis tarvita.


Harjoitukset:

Tiistaisin 19.15-22

Perjantaisin 19.45-22


Mukaan tarvitset vain urheiluun sopivat vaatteet, nappikset tai lenkkarit ja juomapullon.
Kausi 2021Kaudella 2021 Spartans jatkaa II-divisioonassa pelaamista puolustavana mestarina. Sarjataso mahdollistaa hyvin uusien pelaajien aloittamisen, mutta myös kokeneempien kehittymisen. Pelikausi alkaa toukokuun lopulla ja jatkuu aina syyskuuhun asti. Ottelut tullaan pelaamaan viikonloppuisin ja noin puolet peleistä pelataan ulkopaikkakunnilla.Tavoitteena on myös jatkaa seura yhteistyötä ainakin Pori Bearsin, Vaasa Royalsin, Seinäjoki Crocodilesin ja Tampere Saintsin kanssa ja tarkoituksena on järjestää yhteisharjoituksia joukkueiden kanssa.
Kauteen valmistautuminen alkaa syyskaudella rekryjen muodossa ja treenit ovat tiistai- ja perjantai-iltaisin. Fysiikkaharjoittelu alkaa uudella ohjelmalla ja klinikoilla, jotka pidetään treenijaksojen vaihtuessa kuntosali Poltteella Nekalassa. Fysiikkaharjoittelu jakaantuu kolmeen osa-alueeseen, joita ovat nopeus, voima ja conditioning.

Talvikaudella harjoittelu keskittyy fysiikan kehittämiseen ja lajiharjoitukset järjestetään leirimuotoisesti Ylöjärven Urheiluhallissa keskimäärin kerran kuukaudessa ja pelipaikkaklinikoina kerran viikossa.

Lisäksi valmentajat pitävät luokka- ja videotunteja, missä käydään lajin saloja ja pelikirjoja läpi.


Treenit 18.9. alkaen Pirkkalan Keskusurheilukentällä:

Tiistaisin           19.15-22
Perjantaisin      19.45-22

Ymmärrämme että kaikki pelaajat eivät pysty jokaiseen treeniin ja saliohjelmaan täysin sitoutumaan. Siitä huolimatta meillä KAIKKI pääsee pelaamaan.

Minkälaisia pelaajia joukkueessa on?Nuorimmat pelaajat ovat 18-vuotiaita ja vanhimmat yli 30-vuotiaita. Mukana on perheellisiä, opiskelijoita, palomiehiä, varusmiehiä, esimiesasemassa olevia, myyntimiehiä ja kaikkea siltä väliltä. 

Jokaisen pituiselle ja painoiselle löytyy oma pelipaikka. Lyhyimmät pelaajat ovat vain hieman yli 170cm ja pisimmät yli 200cm. Kevyimmät on alle 80kg ja painavimmat 140kg molemmin puolin.

Joukkueessa on pelaajia joilla on jopa yli 10 vuoden lajitausta ja osalla kausi 2020 oli ensimmäinen. 

Osalla tähtäin on kansainvälisissä peleissä ja kansallisessa huipussa, osa haluaa kehittyä omalla tasollaan ja osa haluaa vain harrastuksen.  Kaikille on paikka myös näissä raameissa.

Mukaan voi tulla niin tosissaan urheilevat, lajin vaihtajat, ahkerat kuntoilijat ja uuden liikuntaharrastuksen aloittavat. 


Mitä pelaaminen maksaa?Seuran yhden kauden (syksy 2020-kesä 2021) maksut ovat yhteensä 250 euroa.

Kausimaksu 100e (Maksetaan marraskuussa 2020)

Toimintamaksu 150e (Maksetaan helmikuussa 2021. Toimintamaksu palautetaan pelaajalle takaisin kauden aikana seuran ehtojen mukaisesti).


Mitä yhden kauden maksu sisältää?


1.      Lajivalmennuksen ja treenivuorot Pirkkalassa

2.      Ylöjärven Urheiluhallissa tapahtuvat leirimuotoiset treenit ja leirit muiden joukkueiden kanssa

3.      Fysiikkavalmennuksen ja ohjelmien läpikäynti Poltteen salilla Tampereen Nekalassa                   

4.      Juoksuvalmennus Pirkkalassa ja Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa

5.      Treenipaidan


Mitä muita kustannuksia on?Pelaajien pitää itse ostaa n. 100 euron peliasut, jotka he saavat itselleen. Peliasu pysyy joka vuosi samana, eli uutta asua ei tarvitse ostaa vuosittain.

Pelaajat hankkivat itselleen henkilökohtaiset varusteet. Varusteiden hinnat ovat käytettynä n. 100 eurosta alkaen. 
Suomessa varusteita myy Jefustore.
Opastusta varusteiden hankintaa saa seuralta.

Lisäksi pelaajien pitää itse hankkia lajin kattava vakuutus sekä pelaajalisenssi. 

ValmennusSami Rantanen

Spartansin hyökkäyksen koordinaattori Sami Rantanen aloitti jenkkifutisuransa vuonna 2008. Uransa Rantanen aloitti Nokia Ghosthuntersissa ja pelasi myöhemmin Vaahteraliigaa Hämeenlinna Huskiesissa ja Seinäjoki Crocodilesissa. Hän saavutti urallaan Vaahteraliigan hopeaa Crocodilesin riveissä. Rantanen valittiin myös useasti maajoukkueeseen vuosina 2011-2017. Aikaisempaa valmennuskokemusta Rantasella on viiden vuoden ajalta Ghosthuntersin juniorivalmennuksesta.
Kari Uusitalo

Kari tuo vuosien kokemuksen Spartansin valmennustiimiin, sillä ensimmäisen kerran harttarit hän on pukenut päälleen jo vuonna 1990. Valmentajana Uusitalo on toiminut Nokia Ghosthuntersissa vuosina 2015-2016, jossa hän toimi niin ikään puolustuksen koordinaattorina.
Juha Mäkelä

Juha "Unski" Mäkelällä on kokemusta linjapelaamisesta kymmeneltä vuodelta. Ghosthuntersia edustanut Mäkelä pelasi linjaa niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessakin. Urallaan hän oli mukana myös maajoukkueringissä kolmen vuodena ajan, vuosina 2008-2010. Hän on toiminut urallaan 8 vuotta pelaajavalmentajana sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa. Mäkelän vastuulla on hyökkäyksen linjan valmentaminen.
Milena AbbasMamode

Kaksinkertainen euroopanmestari Milena AbbasMamode liittyy Spartansin valmennustiimiin. Pelaajaurallaan AbbasMamode pelasi puolustuksen linjassa ja edusti Jyväskylä Jaguarsia ja Tampere Saintsia. Hän kuului myös maajoukkueen vakiopelaajiin ja voitti maajoukkueurallaan kaksi kertaa euroopanmestaruuden, viimeisimmän vuonna 2019 pelatuissa kisoissa. Spartansissa Milenan vastuualueena on puolustuksen linjan valmentaminen.

Ilari Laine

Ilari on pelannut urallaan Vaahteraliigaa Tampere Saintsin tähtilaitahyökkääjänä ja hänet on valittu myös maajoukkueeseen, jossa hän voitti EM-pronssia vuonna 2018 Suomessa pelatuissa kisoissa. Pelaajaurallaan Laine on pelannut myös pitkään Yhdysvalloissa, kaksi vuotta Layton Christian Academyssa ja kaksi vuotta North Dakota State College of Sciencessa. Spartansissa Laine tulee toimimaan hyökkäyksen apuvalmentajana, jossa vastuualueena on erityisesti laitahyökkääjien valmentaminen.Miika Sipiläinen

Mm. Tampere Saintsissa pelanneen ja valmentaneen Sipiläisen vastuulla on puolustuksen takakentän valmennus. Lajivalmennuksen lisäksi hänellä on osaamista juoksu- ja fysiikkavalmennuksen saralta, joten apua saadaan varmasti myös fysiikkavalmennuksen puolelle.
Toni Uusitalo

Urallaan Toni on pelannut monella eri sarjatasolla lähes kaikilla eri pelipaikoilla ja valmentanut Tampere Saintsissa junioreita, naisia ja miehiä aina Vaahteraliigaan ja maajoukkueisiin asti.
Mikko Paakkunainen

Mikolta löytyy taustaltaan yli 20 v pelaajaura ja kokemusta löytyy lähes joka pelipaikalta. Lajivalmentajanakin kokemusta löytyy yli 10 vuotta, joiden aikana Mikko nappasi muun muassa I-divisioonan mestaruuden päävalmentajana. Mikko on viime vuodet kunnostautunut voimavalmentaja ja on vastuussa Spartansin fysiikkaohjelmasta.

Janne Moisio

”Monnen” 12 vuoden peliuraan mahtuu kaikki sarjatasot joista iso osa Vaahteraliigassa. Edustusjoukkueen pelipaidan hän on pukenut Ghosthuntersissa, Saintsissa, Taftissa, Huskiesissa ja Roostersissa. Pelaajauran lisäksi kokemusta löytyy nuorten, miesten ja naisten valmennuksesta. 
Jannen vastuulla on joukkueen juoksuvalmennus.Valmentajia julkaistaan syksyn aikana lisää ja heistä saat tietoa seuraamalla meidän sosiaalista mediaa tai lukemalla uutisia täältä!


Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa!