#tuumeillepelaa

Pirkkala Spartans etsii jenkkifutiksesta kiinnostuneita miehiä kokeilemaan lajia. 


Mukaan voi tulla 16-vuotiaat ja sitä vanhemmat uteliaat, harrastusta etsivät tai jenkkifutiksen huipulle tähtäävät miehet. Harrastuksen aloittamiseen ei ole yläikärajaa, eikä painorajoituksia.

Mitä pelaaminen maksaa?

Seuran yhden kauden (syksy 2019-kesä 2020) maksut ovat yhteensä 250 euroa.

Kausimaksu 100e (Maksetaan marraskuussa 2019)

Toimintamaksu 150e (Maksetaan keväällä 2020. Toimintamaksu palautetaan pelaajalle takaisin kauden aikana seuran ehtojen mukaisesti).
Mitä yhden kauden maksu sisältää?

1.      Lajivalmennuksen ja treenivuorot Pirkkalassa ja Tampereella

2.      Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa (Pirkkahalli) tapahtuvat treenit

3.      Fysiikkavalmennuksen ja ohjelmien läpikäynti Poltteen salilla Tampereen Nekalassa                   

4.      Juoksuvalmennus Pirkkalassa ja myöhemmin sovituilla paikoilla

5.      Treenipaidan
Mitä muita kustannuksia on?

Pelaajien pitää itse ostaa n. 100 euron peliasut, jotka he saavat itselleen. Peliasu pysyy joka vuosi samana, eli uutta asua ei tarvitse ostaa vuosittain.

Pelaajat hankkivat itselleen henkilökohtaiset varusteet. Varusteiden hinnat ovat käytettynä n. 100 eurosta alkaen. Opastusta varusteiden hankintaa saa seuralta.

Lisäksi pelaajien pitää itse hankkia lajin kattava vakuutus sekä pelaajalisenssi. 
Minkälaisia pelaajia joukkueessa on?

Nuorimmat pelaajat ovat 18-vuotiaita ja vanhimmat yli 30-vuotiaita. Mukana on perheellisiä, opiskelijoita, palomiehiä, varusmiehiä, esimiesasemassa olevia, myyntimiehiä ja kaikkea siltä väliltä. 

Jokaisen pituiselle ja painoiselle löytyy oma pelipaikka. Lyhyimmät pelaajat ovat vain hieman yli 170cm ja pisimmät yli 200cm. Kevyimmät on alle 80kg ja painavimmat 140kg molemmin puolin.

Joukkueessa on pelaajia joilla on jopa yli 10 vuoden lajitausta ja osalla kausi 2019 oli ensimmäinen. 

Osalla tähtäin on kansainvälisissä peleissä ja kansallisessa huipussa, osa haluaa kehittyä omalla tasollaan ja osa haluaa vain harrastuksen.  Kaikille on paikka myös näissä raameissa.

Mukaan voi tulla niin tosissaan urheilevat, lajin vaihtajat, ahkerat kuntoilijat ja uuden liikuntaharrastuksen aloittavat. 
Kausi 2020

Kaudella 2020 Spartans siirtyy II-divisioonaan pelaamaan. Sarjataso on hieman tämänvuotista III-divisioonaa vaativampi, mutta mahdollistaa silti uusien pelaajien aloittamisen ja kokeneempien kehittymisen. Pelikausi alkaa touko- /kesäkuulla ja jatkuu aina syyskuuhun asti. Ottelut tullaan pelaamaan viikonloppuisin ja noin puolet peleistä pelataan ulkopaikkakunnilla.Tavoitteena on myös jatkaa seura yhteistyötä ainakin Pori Bearsin kanssa, joka mahdollistaa osan pelaajien pelaamisen myös 1-divisioona tasolla. 


Kauteen valmistautuminen alkaa syyskuussa 2019, jossa treenaamme 2x viikossa Pirkkalan kentillä.

Talven tultua siirrytään harjoittelemaan sisälle, jossa on treenit kerran viikossa ja leirejä 1-2 kertaa kuukaudessa. Lisäksi valmentajat pitävät luokka- ja videotunteja, missä käydään lajin saloja ja pelikirjoja läpi.

Fysiikkavalmennus alkaa viikolla 40 ja kestää läpi koko kauden. Pelaajat saavat jaksottaiset pelipaikkakohtaiset ohjelmat, jotka käydään läpi erillisillä klinikoilla.

Juoksuharjoittelut tehdään syksyllä lajitreenien yhteydessä ja talvella omana ohjelmanaan. Juoksuharjoittelu alkaa Janne Moision vetämänä syksyllä.

Kevään ja kesän aikaa joukkue harjoittelee 2x viikossa Pirkkalan alueella

Ymmärrämme että kaikki pelaajat eivät pysty jokaiseen treeniin ja saliohjelmaan täysin sitoutumaan. Siitä huolimatta meillä KAIKKI pääsee pelaamaan.


Valmennus

Kari Uusitalo

Kari tuo vuosien kokemuksen Spartansin valmennustiimiin, sillä ensimmäisen kerran harttarit hän on pukenut päälleen jo vuonna 1990. Valmentajana Uusitalo on toiminut Nokia Ghosthuntersissa vuosina 2015-2016, jossa hän toimi niin ikään puolustuksen koordinaattorina.


Juha Mäkelä

Mäkelällä on kokemusta linjapelaamisesta kymmeneltä vuodelta. Ghosthuntersia edustanut Mäkelä pelasi linjaa niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessakin. Urallaan hän oli mukana myös maajoukkueringissä kolmen vuodena ajan, vuosina 2008-2010. Hän on toiminut urallaan 8 vuotta pelaajavalmentajana sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa.


Kai Niskanen

Niskasen pelaajaura alkoi Rovaniemellä Arctic Circle Starsissa vuonna 1991 ja päättyi Oulu Northern Lightsin kautta Nokia Ghosthuntersiin vuonna 2016. Niskanen pelasi pääsääntöisesti tukimiehenä ja blokkaavana keskushyökkääjänä. Pelaajauralle mahtuu mm. kaksi SM-pronssia ja maajoukkueuralta yksi EM-kulta. Niskanen on valmentanut pelaajauransa aikana Rovaniemellä ja Oulussa, joissa hän toimi puolustuksen koordinaattorina. Spartansissa Niskanen toimii Kari Uusitalon apumiehenä puolustuksessa.


Toni Uusitalo

Urallaan Toni on pelannut monella eri sarjatasolla lähes kaikilla eri pelipaikoilla ja valmentanut Tampere Saintsissa junioreita, naisia ja miehiä aina Vaahteraliigaan ja maajoukkueisiin asti.


Mikko Paakkunainen

Mikolta löytyy taustaltaan yli 20 v pelaajaura ja kokemusta löytyy lähes joka pelipaikalta. Lajivalmentajanakin kokemusta löytyy yli 10 vuotta, joiden aikana Mikko nappasi muun muassa I-divisioonan mestaruuden päävalmentajana. Mikko on viime vuodet kunnostautunut voimavalmentaja ja on vastuussa Spartansin fysiikkaohjelmasta.Janne Moisio

”Monnen” 12 vuoden peliuraan mahtuu kaikki sarjatasot joista iso osa Vaahteraliigassa. Edustusjoukkueen pelipaidan hän on pukenut Ghosthuntersissa, Saintsissa, Taftissa, Huskiesissa ja Roostersissa. Pelaajauran lisäksi kokemusta löytyy nuorten, miesten ja naisten valmennuksesta. 
Jannen vastuulla on joukkueen juoksuvalmennus.Valmentajia julkaistaan syksyn aikana lisää ja heistä saat tietoa seuraamalla meidän sosiaalista mediaa tai lukemalla uutisia täältä!
Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa!