Pirkkala SpartansPirkkala Spartans on 2018 perustettu amerikkalaisen jalkapallon erikoisseura. Seuran perustamiseen idea tuli sen pelaajilta ja koko toiminta on rakennettu heidän toiveiden ja halujen mukaisesti.Toiminta-ajatus

Pirkkala Spartans tarjoaa edullisen mahdollisuuden harrastamiseen sekä kilpailuun korkeimmalla sarjatasolla missä menestyminen ei vaadi ulkomaalaisvahvistusten tuomista. Toiminta on laadukasta, tavoitteellista ja mielekästä niin pelaajille, seuratoimijoille kuin perheille.

Avoimuus ja luotettavuus

Seuramme kaiken toiminnan tulee olla avointa, rehellistä ja läpinäkyvää. Eri toimijoiden välisen yhteistyön perustana ovat rehellinen ja avoin vuorovaikutus sekä toistemme kunnioittaminen.

Tavoitteellisuus

Tarkoituksena on luoda laadukas ja tavoitteellinen ympäristö pelaajien kokonaisvaltaiselle kehittymiselle. Yhteisten selkeiden toimintatapojen ja sääntöjen avulla mahdollistamme tavoitteidemme saavuttamisen. Seuramme on olemassa jäseniään varten; pelaajia, toimihenkilöitä, yhteistyökumppaneita yms.

Kilpailukykyisyys

Toiminnassa tulee näkyä määrätietoisuus ja tavoitteellisuus, jotka luovat laadukkaan ympäristön sekä huippu-urheiluun että harrastamiseen. Tekemällä tiivistä yhteistyötä alueen muiden seurojen kanssa, haluamme luoda Pirkkala Spartansista koko hämeen johtavan "pelaajahautomon”.
Yhteiskuntavastuu

Seuramme pyrkii mahdollisuuksien rajoissa osallistumaan lasten- ja kunnantapahtumiin tukevana elimenä. Lisäksi pyrimme järjestämään koululaisille ilmaista lippupallotoimintaa iltapäiväkerhoina.

Urheilulliset tavoitteet

Miesten edustusjoukkueen tavoitteena on sijoittua omassa sarjassaan mahdollisimman hyvin, sekä kehittää nuoria kotimaisia pelaajia Vaahteraliigan huipulle ja jopa kansainvälisille kentille.