Spartansin tukimiesosastoon kaksi nimeä!

16.1.2019

Spartansin puolustus vahvistuu kahdella tukimiehellä, kun Ville "Stigi" Kylliäinen ja Markus Korpela ovat allekirjoittaneet sopimukset. Miehet tuovat puolustukseen kokemusta ja johtajuutta.

Ville "Stigi" Kylliäinen on pitänyt jenkkifutiksesta pari vuotta taukoa, mutta vetää harttarit jälleen niskaan Spartansissa. "Stigi" pelasi vuosina 2012-2016 Nokia Ghosthuntersissa aluksi puolustuksen takakentällä, mutta siirtyi askeleen lähemmäksi linjaa tukimieheksi. Ghosthuntersissa Kylliäinen voitti kerran äijäliigan, eli nelosdivisioonan, mestaruuden. 
– Pelillisten ansioiden lisäksi Stigissä on sellaista rauhallista johtajuutta, jota muut pelaajat ja myös valmentajat arvostavat, kertoo puolustuksen koordinaattori Kari Uusitalo.

Helmikuussa vasta 21 vuotta täyttävä Markus Korpela on pelannut jenkkifutista jo kahdeksan kauden ajan. Vuosien aikana hän on pelannut Nokia Ghosthuntersissa, Tampere Saintsissa ja Turku Trojansissa. Korpela on pelannut myös U15-, U17- ja U19-maajoukkueissa, joissa mies on voittanut kaksi kertaa Pohjoismaiden mestaruuden ja kerran yltänyt hopealle.
– Korpelaan olen ennenkin voinut luottaa kentällä, hän sopii puolustuksemme tarpeisiin ja on ehdottomasti seuraamisen arvoinen pelaaja. Nuoreksi mieheksi erittäin kokenut, kommentoi Toni Uusitalo.