Spartansille lohkovoitto!

31.7.2019

Seinäjoella 6.7. pelatussa turnauksessa Spartans nappasi mukaansa kaksi voittoa ja nousi läntisen lohkon kärkipaikalle. Turnauksessa loistivat muun muassa Veeti Tiainen, Tomi Mäkinen, Matti Liski, Markus Korpela ja vieraileva tähti Bennie Lloyd III, joka teki hyvää jälkeä molemmilla puolilla palloa. Turnauksen jälkeen lohkovoitto jäi lohkon muiden joukkueiden käsiin.

Bennie Lloyd III oli suuressa roolissa Seinäjoen turnauksessa. Gatorsia vastaan Lloyd teki kaksi maalia.

27.7. pelattiin Turussa III-divisioonan läntisen lohkon viimeinen turnaus. Turnauksen jälkeen Spartans jäi läntisen lohkon ykkössijalle! Sarjataulukossa Seinäjoki Gators ja Spartans ovat tasapisteissä, mutta keksinäisessä ottelussa Spartans oli parempi, joka nostaa Spartansin ykkössijalle. 

Divisioonan itäisessä lohkossa hurjaa tuhoa tehnyt Kuusankoski Cowboys kuitenkin menestyi turnauksissaan Spartansia paremmin ja saa järjestää Final Four turnauksen kotikentällään. Final Four turnaukseen etenee molemmista lohkoista kaksi parasta; läntisestä lohkosta Spartans ja Gators ja Itäisestä lohkosta Cowboys ja Joensuu Wolves. Turnauksen ajankohdaksi on varmistunut lauantai 7.9

Aikaisemmin hyökkäyksessä nähty Niko Korkatti pelasi puolustuksessa vahvasti.

Spartansin yhteistyöseura Pori Bears on myös menestynyt I-divisioonassa mainiosti, sillä pudotuspeleihin joukkue etenee runkosarjan toiselta sijalta. Bearsin riveissä loppukauden ajan nähdään myös spartalaisedustusta, sillä sinisen paidan pukee päälleen myös Ali Ersan, Henri Toiminen, Aleksi Patteri, Tomi Mäkinen, Joni Riihelä, Matti Liski, Markus Korpela, Tapio Kari ja Rasmus Ruuska. Toivotamme meidän miehillä sekä koko Bearsin joukkueelle tsemppiä ratkaisupeleihin!

Tehokkaasti Spartansissa pelannut Matti Liski nähdään loppukauden ajan Pori Bearsin paidassa.