Trojans Women ja Spartans Naiset yhteistyöhön

21.3.2024

Naisten Vaahteraliigan kolminkertainen mestari Turku Trojans Women sekä toista kauttansa II-divisioonassa pelaava Pirkkala Spartans Naiset ovat solmineet farmisopimuksen kaudelle 2024.

Trojans Womenin hyökkäyksen koordinaattori Tuomas Mankki on tyytyväinen yhteistyöhön:

 "Hienoa, että olemme saaneet solmittua farmisopimuksen Spartansin kanssa tälle kaudelle! Yhteistyön kautta saamme mahdollistettua molemmille joukkueille laadukkaita yhteisleirityksiä, mahdollisuuksia päästä kehittymään useamman eri sarjatason otteluissa sekä arvokasta toimintatapojen ja valmennusmenetelmien ristiinpyöritystä. Helmikuun leiri toimi erinomaisena starttina yhteistyölle, ja vierailevilta pelaajilta nähtiin niin nopeaa uuden pelikirjan haltuunottoa kuin huikeita yksilösuorituksiakin. Kiitos vielä kaikille leiristä - tästä on hyvä jatkaa yhdessä eteenpäin!"

Spartans Naisten päävalmentaja Miia Patala näkee yhteistyössä paljon mahdollisuuksia:

"Olen todella tyytyväinen ja odotan innolla yhteistyötä Turku Trojansin kanssa. Meidän pelaajilla on upea mahdollisuus kehittyä kokeneemman joukkueen avustuksella. Odotan yhteisiä leirejä ja treenejä niin pelaajien kuin valmennuksenkin kehittymisen kannalta. Käytiin jo helmikuun leirillä haistelemassa tunnelmaa Turussa ja vastaanotto oli uskomattoman hieno ja lämmin. Meidät otettiin todella hyvin siellä vastaan. Tuli heti olo, että tästä tulee tosi hyvä juttu!"

Molempien joukkueiden sarjaohjelmat vahvistuvat lähiaikoina.