Sami Rantanen Spartans-hyökkäyksen koordinaattoriksi!

24.9.2019

Valmistautuminen ensi kauteen ottaa suuren harppauksen, kun hyökkäykseen on kiinnitetty uusi koordinaattori. Tulevalla kaudella Spartansin hyökkyäksestä vastaa entinen maajoukkulinjamies Sami Rantanen.


Sami Rantanen aloitti jenkkifutisuransa vuonna 2008. Uransa Rantanen aloitti Nokia Ghosthuntersissa ja pelasi myöhemmin Vaahteraliigaa Hämeenlinna Huskiesissa ja Seinäjoki Crocodilesissa. Hän saavutti urallaan Vaahteraliigan hopeaa Crocodilesin riveissä. Rantanen valittiin myös useasti maajoukkueeseen vuosina 2011-2017. Aikaisempaa valmennuskokemusta Rantasella on viiden vuoden ajalta Ghosthuntersin juniorivalmennuksesta.


– Rantanen on aivan loistava lisä meidän staffiimme. Samin työmoraali ja toimintavat vastaavat täysin niitä odotuksia mitä halusimme uudelta hyökkäyksen vetäjältämme. Samin osaaminen ja näkemys hyökkäyksestä tulee muuttamaan hieman peliämme, mutta näin pystymme tarjoamaan pelaajille enemmän pelillisesti ja valmennuksellisesti. Olen todella mielissäni että Sami valitsi Spartansin, kommentoi Toni Uusitalo uusinta valmentajakiinnitystään.


– Valitsin Spartansin siitä syystä että joukkueessa on paljon vanhoja tuttuja, kuten pelikavereita ja vanhoja Ghosthuntersin junnuja, joiden kanssa ollaan 5 vuotta jo vietetty aikaa aikanaan. Hyökkäyksen vetäminen tietysti vähän jännittää, mutta hyvällä tapaa ja on tosi mielenkiintoista katsoa lajia muutenkin kun facemaskin takaa. Odotukset on kuitenkin korkealla, tällä materiaalilla voidaan odottaa jopa finaalipaikkaa, kommentoi Sami Rantanen liittymistään valmennusryhmään.

Rantanen edusti peliurallaan mm. Seinäjoki Crocodilesia.