Jaakko Koivunen Spartans-hyökkäykseen!

30.10.2019


Hyökkäykseen saadaan lisää taitoa, kun Jaakko Koivunen on allekirjoittanut pelaajasopimuksen. Koivusen rooli hyökkäyksessä tulee olemaan monipuolinen; vaihtelevasti laita- ja keskushyökkääjänä. 

Koivusen jenkkifutisura alkoi Nokia Ghosthuntersin juniorijoukkueista, joista ura jatkui juniorimaajoukkueiden kautta Tampere Saintsin edustusjoukkueeseen. Koivunen oli mukana voittamassa I-divisioonaa ja nostamassa Saintsia Vaahteraliigaan vuonna 2015. Kausilla 2016 ja 2017 Koivunen pelasi Vaahteraliigaa Saintsin riveissä. Kaudella 2017 Koivunen otti Vaahteraliigassa 12 otteluun 29 koppia yli 13 jaardin keskiarvolla ja teki viisi touchdownia. Kausi 2017 on toistaiseksi Koivusen viimeisin kausi, joten pelituntumaa lähdetään hakemaan taas pitkän harjoituskauden aikana.– Olen erittäin innoissani, kun pääsee taas pelaamaan. Erityisen siistiä on päästä pelaamaan vanhojen tuttujen kanssa, joiden kanssa pelattiin jo Ghosthuntersissa, Koivunen kommentoi liittymistään joukkueeseen.

– Jaakko on tuttu Ghoshuntersin junnuista ja sitä kautta meillä on yhteistä historiaa. Jaakko on moniosaaja ja selkeä ase meidän hyökkäykseen. On ilo saada Jaakko mukaan, kommentoi hyökkyäksen koordinaattori Sami Rantanen.

Viimeisimpänä Jaakko Koivunen on edustanut Tampere Saintsia kaudella 2017.