Ilari Laine Spartansin valmennustiimiin!

14.9.2019

Spartansin valmennusryhmä saa jälleen ison lisäyksen, kun Ilari Laine liittyy mukaan porukkaan. Laineella on nuoresta iästä huolimatta upea ura pelaajana takanaan. Ilari on pelannut urallaan Vaahteraliigaa Tampere Saintsin tähtilaitahyökkääjänä ja hänet on valittu myös maajoukkueeseen, jossa hän voitti EM-pronssia vuonna 2018 Suomessa pelatuissa kisoissa. Pelaajaurallaan Laine on pelannut myös pitkään Yhdysvalloissa, kaksi vuotta Layton Christian Academyssa ja kaksi vuotta North Dakota State College of Sciencessa. Spartansissa Laine tulee toimimaan hyökkäyksen apuvalmentajana, jossa vastuualueena on erityisesti laitahyökkääjien valmentaminen.


–Hienoa päästä osaksi kehittyvää organisaatiota ja omalla panoksella auttaa Spartansia tulevaisuudessa. Toni Uusitalon kanssa on aina ollut mukava tehdä yhteistyötä ja koko Spartansin meiningistä on tullut minulle hyvä kuva, kommentoi Laine liittymistään joukkueeseen.


–Mahtavaa että Ilari päätti lähteä mukaan valmentajaksi ja valitsi meidän organisaatiomme. Olen itse toiminut hänen valmentajanaan Saintsissa ja jos Ilari antaa valmentamiseen edes murto-osan siitä mitä antoi pelaajana niin uskon, että hänestä tulee valmentajamarkkinoille vielä iso nimi, kommentoi Toni Uusitalo.

Laine tuo valmennukseen myös kokemusta Yhdysvalloista.