Aleksi Siirtola liittyy Spartans-puolustukseen

26.3.2020

Tampereella opiskeleva vaasalainen Aleksi Siirtola, 22, päätti jäädä kesäksi Tampereelle töihin, joten edessä oli uuden joukkueen etsintä. Uusi joukkue löytyi Pirkkalalasta. 22-vuotias Siirtola on aikaisemmin urallaan pelannut Wasa Royalsissa ja Vaasa Vikingsissa yhteensä 5 kauden verran.– Spartans oli uutena, nousussa olevana ja pelaajat etusijalla pitävänä joukkueena omasta mielestäni paras vaihtoehto oman peliuran jatkolle, kommentoi Siirtola joukkuevalintaansa.


– Odotan Spartansin olevan tulevalla kaudella todella nälkäinen joukkue, joka lähtee voittamaan jokaista ottelua ja kilpailemaan tosissaan Rautamaljan voitosta, arvioi Siirtola tämän kauden Spartansia.


Siirtola on aikaisemmin edustanut Wasa Royalsia ja Vaasa Vikingsiä.


Kokemusta sekä tukimiehen että kulmapuolustajan tonteilta omaava Siirtola vahvistaa jo ennestään vahvaa Spartans puolustusta Vaahteraliigaosaamisella. Vahvuuksikseen hän kertoo juurikin teknisen osaamisen.

– Vahvuuteni pelaajana ovat pelin lukeminen ja sitä kautta pelien tekeminen oikean sijoittumisen kautta, kuvailee Siirtola omia vahvuuksiaan ja kysyttäessä mitä annettavaa hänellä on joukkueelle Siirtola lupaa tuoda periksiantamattomuutta: ”jokainen downi pelataan vihellykseen asti.”Päävalmentaja Toni Uusitalo on mielissään Siirtolan liittymisestä joukkueeseen.

– Olen iloinen että Aleksi päätti siirtyä meille. Puolustuksen takakenttä on ainoa alue missä meillä on ollut hieman kapeutta ja nyt saamme Vaahteraliiga-taustaa omaavan miehen paikkaamaan tätä. Olen kuullut että miehen työmoraali ja asenne on kohdallaan ja tämän olen jo ilokseni saanut itsekin huomata, kommentoi Uusitalo joukkueen uusimman pelimiehen .


Tervetuloa mukaan Aleksi!