Spartansille linjoihin lisää lihaa!

11.1.2019

Ville Järvinen ja Janne Pääkkönen ovat Spartansin seuraavat isot pojat. Molemmat heistä saavat Spartansissa uuden tilaisuuden pukea harttarit päälle, sillä kumpikaan heistä ei pelannut vuonna 2018. Kokemusta molemmilta löytyy silti usealta vuodelta.

Ville Järvinen tuo 10 vuoden kokemuksen Spartansin linjoihin. Edustuksia Järvisellä on Nokia Ghosthuntersista ja Hämeenlinna Huskiesista. Urallaan hän on voittanut mm. kakkos- ja kolmosdivarin mestaruudet ja saavuttanut Vaahteraliigassa kolmannen sijan. Pääasiallinen hyökkäyksen linjamies, joka kuitenkin pystyy pelaamaan molemmilla puolilla palloa. Toni Uusitalo on omalla pelaajaurallaan pelannut Järvistä vastaan ja kuvailee tätä fyysiseksi ja sähäkäksi linjamieheksi.

Janne Pääkkönen pelasi vuosina 2013-2017 Nokia Ghosthuntersin puolustuksen linjassa ja sen lisäksi hän on taistellut korkeakoulujenkkifutiksen mestaruudesta TCFA Titansissa/Unicornsissa. Pääkkösen vahvuusalueena linjassa on juoksun puolustaminen. 
– Todella hienoa saada Janne mukaan remmiin. Erittäin vahva vääntäjä, jolla potentiaalia vaikka mihin nyt kun saadaan tekniikkavalmennus kuntoon, kommentoi Kari Uusitalo.