Spartansiin juniorimaajoukkuekokemusta!

24.1.2019

Spartansin puolustukseen liittyy neljä nuorta pelaajaa. Juniorimaajoukkueissakin edustaneet Ante Tamminen ja Santeri Kahilaluoma tuovat lisää osaamista puolustuksen linjaan. Lisäksi puolustukseen liittyvät takakentälle Tuomas Mäkinen ja linjaan Jani Valtonen.

Ante Tamminen ja Santeri Kahilaluoma ovat molemmat Nokia Ghosthuntersissa pelaajauransa alottaneita linjamiehiä, Tamminen on lisäksi pelannut Tampere Saintsissa. Molemmilla on kokemusta neljältä kaudelta ja ovat edustaneet urallaan juniorimaajoukkueita. Tamminen oli vuonna 2017 voittamassa Pohjoismaiden mestaruutta. Kahilaluoma on pitänyt jenkkifutiksesta taukoa kaksi kautta, mutta palaa Spartansissa nurmikentille.

Toinen comebackin tekevä pelaaja on Tuomas Mäkinen, joka on pelannut aikoinaan kaksi kautta Tampere Saintsin junioreissa ja oli vuonna 2014 mukana voittamassa U19-junioreiden suomenmestaruutta. Jani Valtonen on myös Tampere Saintsin junioreissa (U17 ja U19) pelannut nuori puolustuksen linjamies. Valtonen on pelannut niin ikään kaksi kautta, vuosina 2017-2018.

–Loistavia jätkiä meidän kasvavaan joukkueeseen. Joukkueen nuori runko alkaa täydentymään sellaiseksi, millainen sen urheilujoukkueessa pitää olla, kommentoi Toni Uusitalo.