Sami Rantanen tekee paluun pelikentille

18.11.2020

Kaudella 2020 Spartansin hyökkäystä käskyttänyt Sami Rantanen jatkaa joukkueessa, mutta siirtyy kentän laidalta tositoimiin hyökkäyksen linjaan. 2010-luvulla maajoukkueen vakiokalustoon kuulunut Rantanen aloitti uransa Nokia Ghosthuntersissa ja viimeisimmät pelaajakaudet hän pelasi Vaahteraliigaa Hämeenlinna Huskiesissa ja Seinäjoki Crocodilesissa.

Idea pelaajaksi palaamisesta kypsyi Rantasen mielessä jo viime kauden aikana ja heti kauden päätyttyä hän aloitti harjoittelun joukkueen mukana.

”Kropan on saanut heräteltyä hyvin syksyn treeneissä ja ensimmäistä leiriä odotan innolla. Pääsee vihdoin rymistelemään! Vuosi hyökkäyksen koordinaattorina ei todellakaan ollut helppo ja yöunet meinasivat välillä mennä, vaikka kaikki ottelut voitimmekin.”

Rantanen ottaa valmennusvastuun hyökkäyksen linjasta pelaamisen ohella ja haluaa sekä pelaajana, että valmentajana kehittää viime kaudella ajoittain takkuillutta juoksupeliä paremmaksi.

”Pelikirja on erilainen viime kauteen verrattuna ja itse toivon, että pallo liikkuu juostenkin enemmän tällä kaudella. Hyökkäyksen linjassa on porukka pysynyt lähes samana kuin viime kaudella ja muutama uusi pelaaja on tullut lisää. Syvyyttä pelaajistossa ainakin riittää.”

Pelaajauran jatkumisesta kysyttäessä Rantanen tyrmää puheet niin sanotusta ”one more yearista”, mutta aikoo kuitenkin ottaa vuosi kerrallaan.

”Intoa piisaa ja treeni maittaa kun nuorella miehellä!”