Milena AbbasMamode Spartansin valmennukseen!

13.9.2019

Kaksinkertainen euroopanmestari Milena AbbasMamode liittyy Spartansin valmennustiimiin. Pelaajaurallaan AbbasMamode pelasi puolustuksen linjassa ja edusti Jyväskylä Jaguarsia ja Tampere Saintsia. Hän kuului myös maajoukkueen vakiopelaajiin ja voitti maajoukkueurallaan kaksi kertaa euroopanmestaruuden, viimeisimmän vuonna 2019 pelatuissa kisoissa. Spartansissa Milenan vastuualueena on puolustuksen linjan valmentaminen.


– Spartans on motivoitunut ja nälkäinen porukka ja odotan innolla joukkueeseen liittymistä. Tavoitteena on saada pelaajista irti täysi potentiaali ja vahvistaa pelaajien reagointia ja teknistä osaamista. Linjapelaaminen vaatii tietynlaista tahtotilaa ja sitä boostaamme koko kauden ajan. Haluan haastaa ja kehittää itseäni valmentajana ja Spartans on loistava tilaisuus siihen. Olen todella iloinen päästessäni mukaan Spartansin toimintaan, kommentoi AbbasMamode liittymistään Spartansin valmennustiimiin.


– Kun sain kolleegaltani idean kysyä Milenaa mukaan, en uskaltanut edes toivoa että saisimme hänet staffiimme. Jo ensimmäiset keskustelut Milenan kanssa sai minut vakuuttuneeksi, että kyseessä on valmentaja, jolla on oikeanlainen asenne ja paljon annettavaa meille. Tunnen ja tiedän Milenan vanhoja valmentajia joilta hän on ammentanut oppinsa ja uskallan luvata että nyt saimme poikkeuksellisen osaavan linjavalmentajan, kommentoi Toni Uusitalo valmennustiimin uusinta kiinnitystään.

Pelaajauransa lisäksi AbbasMamode on valmentanut Tampere Saintsin junioreita.