Janne "Monne" Moisio Spartansin juoksuvalmentajaksi!

16.8.2019

Spartansin valmistautuminen kauteen 2020 jatkuu kovalla vauhdilla. Janne Moisio tuo jo laadukkaaseen valmennustiimiin lisää rautaista osaamista. Hänen vastuualueeseen kuuluu jatkossa joukkueen juoksu- ja liikkuvuusvalmennus.

Janne "Monne" Moisio

Ikä 34


Lajin pariin 2007, yhteensä 12 vuotta jefua

Seurat: GhostHunters, Taft, Roosters, Huskies, Saints


Kokemusta junioreiden, naisten & miesten valmennuksesta

Tietotaitoa juoksutekniikan, nopeusvoiman sekä räjähtävyyden kehittämisestä

Janne Moisiolla on takanaan pitkä ura jenkkifutista.

"Spartans on hyvä kohderyhmä lähteä jälleen valmentamiseen mukaan. Seurasta löytyy uusia kuin sitten jo kokeneempaakin kaartia joka luo hyvän tilanteen haastaa itseni oman peliurani jälkeen jälleen valmentajana. Tavoitteena on jakaa tietoa ja harjoitteita paremmasta tavasta juosta, jotta saadaan enemmän tehoja lähtönopeuteen, suunnanmuutoksiin sekä suoranopeuteen. Odotan myös innolla yhteistyötä Paakkunaisen kanssa koska vahvuusalueemme tukee hyvin toisiaan ja uskon, että tulen oppimaan myös itse paljon uusia tapoja kehittää itseä urheilijana.", kommentoi Janne Moisio valmennustiimiin liittymistä.GM Toni Uusitalo:

”Mahtavaa että saimme Monnen mukaan toimintaan. Olemme jo pitkään tienneet että haluamme hänet mukaan ja hän on ollut se puuttuva palanen mitä joukkueeseen on kaivattu. Hänestä saamme mukaan sellaisen valmentajan jolla on ammattitaitoa juoksuvalmennuksen suhteen ja pitkä sekä näyttävä ura pelaajana. Näitä kahta puolta yhdistämällä hän tarjoaa pelaajille sellaista valmennusta mitä on valitettavan monessa seurassa ylenkatsottu. Nyt kun olemme saaneet fysiikkatiimimme kasaan niin lajivalmentajat voivat keskittyä täysin omaan työhönsä tietäen että pelaajat ovat osaavissa käsissä myös muissa joukkueen harjoituksissa”