Eemi Huhtinen on Spartansin pelinrakentaja kaudella 2020!

25.9.2019

Syksyn ensimmäisenä pelaajauutisena pelinrakentaja Eemi Huhtinen on allekirjoittanut sopimuksen Spartansin kanssa. Huhtinen liittyi viime viikolla Spartansin harjoitusvahvuuteen ja pelaa ensi kaudella II-divisioonaa Spartansin pelinrakentajana.



Huhtinen on pelannut urallaan Lahti Panthersissa ja Hämeenlinna Huskiesissa. Hämeenlinnassa tilille kertyi kymmenen Vaahteraliiga-ottelua Stan Bedwellin varamiehenä ja kentälläkin Huhtinen pääsi käymään. Huhtinen teki Vaahteraliigassa myös kaksi maalia, toisen juoksemalla itse ja toisen heittämällä. Viimeisimmän Huskies-kauden (2017) jälkeen Huhtinen on pitänyt taukoa pelaamisesta.



–Eemin mukaan saaminen on aivan loistava juttu. Hän on todella hyvä pelinrakentaja, jolle mielellään antaa ohjat kentällä. Tunnen Eemin jo entuudestaan, sillä pelasimme yhdessä [Hämeenlinnassa]. Pääsemme varmasti hyvin nopeasti samalle sivulle pelillisissä asioissa, kommentoi tuore hyökkäyksen koordinaattori Sami Rantanen.



–Vaikutuin heti laitahyökkääjien pöhinästä, eletään vasta syyskuuta ja jengiä on älyttömästi reeneissä. Odotan, että pääsen takaisin jefukentille ja pääsee näkemään kauden reenaamisen jälkeen oman kehityksen. Omalta osaltani odotan oman vanhan tason löytämistä jo heti harjoituskauden aikana. Jengiltä odotan paljon, olin tosi vaikuttunut jo ensimmäisissä treeneissä miten kova nippu alimman divarin joukkueella on verraten aikaisempaan joukkueeseeni liigatasolla.

Eemi Huhtinen on pelannut Spartansin hyökkäyksen koordinaattori Sami Rantasen (75) kanssa yhdessä vuonna 2017.